Hvalpefoder

Hvalpefoder, ebutik Dyrlægevagten

Hvalpefoder og den rigtige start…

Hvalpe har brug for en kostsammensætning med et optimalt indhold af proteiner og mineraler mens de vokser samt det helt rigtige energiindhold, der passer til deres aktivitetsniveau og forebygger overvægt. Specific Puppy er et velafbalanceret fuldkostprodukt, som giver din hvalp alt, hvad den behøver til en sund opvækst!

Fra afvænnigs- til voksenstadiet

Specific Puppy er til hvalpe i perioden fra afvænning (5-6 uger) og frem til det tidspunkt, hvor de har nået 80-100 % af deres fuldvoksne størrelse (ideel voksenvægt).

Vådkost – alternativ eller supplement

Specific CPW Puppy All Breeds er et velsmagende vådfoder til alle hvalpe, uanset race.

OBS: Hundehvalpe af stor/gigantrace bør kun få CPW Puppy All Breeds som et begrænset supplement til CPD-XL Large & Giant Breed (på grund af de særlige ernæringsmæssige behov for hvalpe af store racer*).

Tre varianter dækker alle racer!

Specific CPD Puppy i tørkost fås med forskellig sammensætning og pillestørrelse alt efter hundens forventede voksenvægt:

CPD-S Small Breed (<10 kg) 
CPD-M Medium Breed (10-25 kg)
CPD-XL Large & Giant Breed (>25 kg).
(vis alle varianter)

 

Vores hvalpefoder:

  • Proteiner af høj kvalitet, optimalt energiindhold samt afbalancerede vitaminer og mineraler
  • Et kalcium- og fosforindhold, der understøtter tand- og knoglevækst
  • Omega 3-fedtsyrer fra fiskeolie (EPA og DHA), som
  • sikrer sund udvikling af hjerne og synsevne og giver sund hud og pels samt raske led
  • Beta-glukaner, for et sundt immunforsvar
  • Fibre (psyllium husk), som sikrer en god fordøjelse
  • En god smag, som gør det nemt at fodre!

Omsorg og pleje!

Sørg for at veje hvalpen regelmæssigt (få eventuelt hjælp på dyreklinikken) for at sikre, at den vokser, som den skal, og at den ikke bliver overvægtig.

I den sidste tredjedel af drægtigheden og i diegivningsperioden kan en hunhund have brug for op til tre gange den normale mængde energi og næringsstoffer for at sikre, at hvalpene får tilstrækkelig næring. Specific Puppy CPD Small Breed og Medium Breed dækker alle hunhundens ernæringsbehov, så hvalpene udvikles sundt og hun producerer nok mælk.

HUNHUNDE AF STOR ELLER GIGANTRACE: Specific CPD Puppy Large & Giant Breed er præcist sammensat med et moderat mineral- og energiindhold. Det anbefales at give drægtige eller diegivende hunde af stor/gigantrace Specific CPD Puppy Medium Breed.

*Særlig omsorg til hundehvalpe af stor eller gigantrace

Specific CPD-XL Puppy Large & Giant Breed indeholder moderate mængder energi og kalcium, da for hurtig vækst eller overvægt kan give knoglerelaterede problemer hos hvalpe af stor/gigantrace.