Voksenfoder

Dyrlægevagten har valgt Specific hundefoder

Din hunds sundhedstilstand, velbefindende og aktivi-tets­niveau afhænger i høj grad af kosten, og det er derfor vigtigt at vælge det rigtige foder. Foderet skal først og fremmest være sundt og indeholde alt det, hunden har brug for, men god smag og fordøjelighed er også vigtigt for at sikre fuldt udbytte af hvert eneste måltid.

Specific Adult fås som tørkost (CXD) og vådkost (CXW). Begge er afbalancerede, velsmagende og letfordøjelige fuldkostprodukter. Vores særlige ADULT-opskrift er baseret på grundingredienser af høj kvalitet suppleret med en række gavnlige ingredienser, som sikrer fuldvoksne hunde alt det, de har brug for.

Hvornår skal jeg vælge Specific Adult til min hund?

Hvalpe, der har nået 80-100 % af deres fuldvoksne størrelse (ideel voksenvægt), og fuldvoksne hunde kan nyde fordelene ved Specific Adult. Vælg den variant, der passer til din hunds størrelse (S, M eller XL), for at sikre, at den får den helt rigtige, næringsrige kost, indtil den når seniorstadiet* (se foderanbefalingerne).

Vores voksenfoder:

  • Proteiner af høj kvalitet
  • Omega 3-fedtsyrer fra fiskeolie, som giver sund hud og pels
  • Et moderat kalorieindhold, som sikrer en ideel kropsvægt
  • EPA- og DHA-fedtsyrer fra fiskeolie, som sikrer bevægelighed og sunde led
  • Beta-glukaner, for et sundt immunforsvar
  • Fibre (FOS/psyllium husk), for en sund fordøjelse og giver fast afføring
  • En god smag

Tre varianter dækker alle racer!

Specific CXD Adult i tørkost fås i tre varianter med forskellig sammensætning og pillestørrelse der er tilpasset den enkelte races vægt:

CXD-XL – specialfoder til hunde af stor eller gigant race 

Specific CXD-XL er tilpasset hunde af store og gigant-racers følsomme fordøjelsessystem takket være letfordøjelige ingredienser og fibre fra psyllium husk for en sund fordøjelse og fast afføring.

Vådkost – velsmagende alternativ eller supplemet!

Specific CXW Adult All Breeds er et velsmagende vådfoder til fuldvoksne hunde, uanset race.