Salg & leveringsbetingelser

Salg- & leveringsbetingelser

Bestilling
Betaling
Forbehold
Fragt og levering
Fortrydelsesret
Originalemballage
Reklamationsret
Persondatapolitik
Dine personlige oplysninger
E-markedsføring
Kontaktoplysninger

Bestilling

På dyrlaegevagten.dk – herefter benævnt vores, os eller vi – kan du bestille produkter online over internettet. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Alle priser på vores hjemmeside er inkl. moms. Priserne er dagspriser og vores hjemmesider opdateres løbende.

Når du handler med os indgås aftaler på dansk.

Der er mulighed for at se tidligere ordrer ved login muligheden på vores hjemmeside. Med dit tilsendte kodeord kan du finde dine tidligere ordrer ved at:

1. Logge på vores hjemmesider med menupunktet “Log ind” i øverste højre hjørne.
2. Klik herefter på menupunktet “Min konto” og vælg herefter “Mine ordrer”

Når du har købt og betalt en ordre vil du få tilsendt et kodeord. Med din mail og kodeord kan du så logge direkte ind og se din ordre status og mange andre brugbare funktioner, du har naturligvis mulighed for at ændre dit kodeord til et andet hvis du ønsker det.

Betaling

På dyrlaegevagten.dk kan der betales med:

Salg & leveringsbetingelser

og bankoverførsel

Vi betaler det kortgebyr som der opkræves i forbindelse med brug af dit betalingskort. 

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200 hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun vores betalingsindløser, der kan læse dem. Hverken dyrlaegevagten.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først på dit betalingskort, når varerne sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Hos os kan der ikke betales pr. efterkrav.

Fragt og levering

Langt de fleste varer bliver afsendt fra vores forretning indenfor 1-4 arbejdsdage. Kan vi ikke afsende en vare indenfor den forventede leveringstid vil du blive kontaktet af os. Vi sender alle varer med Post Danmark eller Fragtmand.

Fragt priser

For indkøb under kr. 399,- tilføjes fragt på kr. 45,-

Forbehold

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer. Hvis vi ikke kan imødekomme din ordre vil du høre fra os indenfor 24 timer efter ordreafgivelsen.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler med os. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale porto/fragt for at sende varen retur.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer (ikke pinkode). Vi tilbagebetaler dine penge indenfor maksimalt 30 dage (jvf. forbrugeraftaleloven), typisk går der dog langt kortere tid. Vi refunderer kun penge til din bankkonto.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldesgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondence mv. BEMÆRK – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Originalemballage

Ved køb af varer på dyrlaegevagten.dk er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Vi anbefaler derfor at du pakker varen forsigtigt ud når du modtager den, og gemmer emballagen indtil du er sikker på at du vil beholde varen.

Reklamationsret

Når du handler med os har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os.

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af hvorfor du returnerer varen / fejlen ved varen. Det er ikke et krav, men det letter vores behandling og minimerer tiden for reklamationen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine fragtomkostninger. Husk at sende os en kopi af kvitteringen, så vi kan betale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på en hjemmeside fx et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

Læs mere om vore cookies her

Logstatistik

Logstatistik bruges på dyrlaegevagten.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende dyrlaegevagten.dk har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af vore hjemmeside besøget forlades mm. På dyrlaegevagten.dk anvendes logstatistik yderligere med det formål at optimere vores hjemmesider og deres funktionalitet.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via vores hjemmesider skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• fornavn, efternavn
• adresse, postnummer, bynavn
• telefonnummer, e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos dyrlaegevagten.dk og opbevares i mindst 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmesider, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til dyrlaegevagten.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand med henblik på markedsføring, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger ud over dem du selv indtaster på siden.

Som registreret hos dyrlaegevagten.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til dyrlaegevagten.dk.

E-markedsføring

Nyhedsbrev

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.

Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ‘ja tak’ hertil.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig ved at sende en e-mail fra den e-mail adresse du ønsker afmeldt til info@dyrlaegevagten.dk med afmeld i emnet. Du kan også afmelde dig via linket i bunden af det nyhedsbrev du har modtaget, der vil altid være informationer omkring hvordan du afmelder dig.

Tip en ven

På dyrlaegevagten.dk findes en tip-en-ven funktion. Denne bruges til, at du kan sende en mail til en ven og gøre ham eller hende opmærksom på dyrlaegevagten.dk.

Denne tip-en-ven funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale, og vi udsender ikke yderligere mails til din ven, ud over den e-mail som bliver sendt fra dig.

Kontaktoplysninger

Firmaadresse / bogholderi

Dyrlaegevagten.dk
Nellerødvej 29
3200 Helseinge

CVR: 77916113 / SE: 11909965
Etableringsår: 2000

Vi foretrækker at blive kontaktet pr. email bb@dyrlaegevagten.dk   Tlf: (+45) 70 20 41 48 ( 09 – 17 på hverdage )